29-03-2021

 
logo

NIEUW VAN GIVI: SEATLOCK, tanktas montage op het zadel

Seatlock is de meest universele toepassing op de markt om zonder gereedschap een tanktas te bevestigen op uw duoseat of losse passagier zadel. Het onderstel met universeel bevestigingssysteem kan gebruikt worden met een GIVI Tanklock-tas. Dus mocht u geen tankring kunnen monteren of simpelweg de tas achterop willen hebben , dan biedt de Seatlock de uitkomst.

seatlock

Het nieuwe GIVI Seatlock systeem is ontworpen om zelfs met de meest extreem gevormde ( sport ) motorfietsen te functioneren. De Seatlock basis is uitgerust met het befaamde TANKLOCK-snelkoppelingssysteem en kan worden aangepast aan elke motorfiets. Seatlock kan in minder dan een paar minuten worden aangebracht en verwijderd, zonder gereedschap. Ideaal voor een dagje toeren, weekend weg of korte vakantie.

seatlock

Seatlock kan worden gebruikt met de meeste GIVI TANKLOCK- en Tanklocked-systeemtassen met een platte bodem (aangezien de meeste zadels vlak zijn, dus niet met die met een gebogen bodem).

seatlock

Kenmerken:

  • Antikras- en antislip rubberen basis
  • Snel en eenvoudig bevestigingssysteem met verstelbare banden
  • Kleine investering voor groot gebruiksgemak.
  • Kan ook worden vastgemaakt op GIVI M5, M8A, M8B, M9A en M9B ( en aluminium platen )
tabel
 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator