18-09-2020

 
logo chargers

Nieuw van Ram Mounts: Draadloze telefoonopladers

Telefoons worden steeds vaker gebruikt voor het navigeren op de motor. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van radio of andere muziek mogelijkheden in combinatie met een SENA Bluetooth audio systeem.

Nu staan smartphones er om bekend dat ze sneller leeg zijn wanneer de navigatie en/of muziek aan staat. Met de nieuwe steunen van Ram Mounts is dit verleden tijd. De nieuwste lijn Smartphone houders zijn voorzien van een module die de telefoon draadloos kan opladen*. Simpelweg de telefoon in de houder zetten en de houder doet de rest. Beide modules zijn waterdicht en door de universele X-Grip te gebruiken passen bijna alle smartphones.

De modules zijn voorzien van een aan / uit schakelaar zodat ze ook geheel uitgeschakeld kunnen worden en achterop zijn ze voorzien van de bekende Ram Mounts montage ballen. Hierdoor kunnen ze ook gemonteerd worden op de ‘oudere’ bestaande bevestigingen.

Door de universele toepassing kunnen de laders ook gebruikt worden in de auto, op de fiets of bijvoorbeeld een heftruck.

Specificities:

  • Waterproof oplaad cradle
  • RAM® X-Grip® technologie voor universele toepassing
  • Optionele veiligheids tether voor extra veiligheid
  • Volledig naar eigen smaak te plaatsen op het voertuig
  • Eindeloze mogelijkheden voor automotive, marine en fiets
  • 1 jaar garantie op electronica
chargers tabel

* = Controleer de telefoon specificaties of de telefoon dit ondersteund

U vindt het complete programma van Ram Mounts in onze Online catalogus op HPO

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator