25-06-2019

 
logo

NIEUW: 100% ARMEGA bril

Na het behalen van alle drie AMA Supercross-titels begin mei in Las Vegas (Cooper Webb 450, Chase Sexton 250 East & Dylan Ferrandis 250 West), greep 100% de kans om de revolutionaire ARMEGA brillen lijn te introduceren. Deze innovatieve bril is voorzien van een exclusieve ULTRA HD optische lens, voorheen niet beschikbaar in een motorcross bril.

Armega afbeelding1

Cooper Webb legt uit: "De eerste keer dat ik ze testte, heb ik een ronde afgemaakt en daarna het circuit verlaten. Het is echt alsof je alles voor de eerste keer ziet; de baan is zo levendig. Zoveel details, het is bijna overweldigend. Zodra je een paar ronden rijdt, raak je er snel aan gewend en dan is het onmogelijk om terug te gaan naar de originele lenzen. De ARMEGA helpt je meer te zien van wat belangrijk is."

Het dubbel geïnjecteerde rubberen frame van de ARMEGA heeft zes verschillende contactpunten die de ULTRA HD-lens volledig op zijn plaats vast zetten. Bovendien heeft het frame twee vergrendelingssluitingen. Door deze sluitingen is de lens in een paar eenvoudige klikken snel te vervangen. Dit systeem vergrendelt de lens met volledige verticale en horizontale veiligheid, waardoor het de enige bril in zijn soort is.

Armega afbeelding2

Het frame van de ARMEGA bevat een nieuw zweetmanagementsysteem dat zweet verzamelt van het gezichtsschuim en via een geïntegreerd zweetkanaal verplaatst naar buiten. Ook geforceerde lucht inlaten in het frame bevorderen een verhoogde luchtstroming om het beslaan van de lens te voorkomen. Het gezichtsschuim met een drievoudige dichtheid helpt de bril perfect te laten aansluiten aan elk gezichtstype.

Verder breidt 100% de ARMEGA ook uit met hun bekroonde HiPER- contrast lens technologie.

Deze lens helpt door het cross-over filteren van de vervormingen door primaire kleuren (rood, groen en blauw) die mensen zien. Dit resulteert in een verbeterd en verhoogt contrast wat de rijder helpt om betere diepte-perceptie en details in het gezichtsveld te ervaren.

Bij het ontwikkelen van de ARMEGA bril was er één uitdrukking die weergalmde in het kantoor bij 100%. Creative Director en medeoprichter Marc Blanchard verklaarde: "Als je iets wilt dat je nog nooit hebt gehad; dan moet je iets doen dat je nog nooit hebt gedaan."

De ARMEGA brillen collectie zijn vanaf midden juni leverbaar.

Voor alle technische informatie en afbeeldingen kunt u hier de catalogus vinden.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator