27-05-2019

 
logo Power RS

Een nieuw en verbeterd Power RS 4T-assortiment

Met genoegen informeren we u dat Castrol vernieuwde Castrol POWER RS RACING 4T- en Castrol POWER RS 4T producten op de markt heeft gebracht.

Wat houdt dit in?

Alle bestaande Castrol POWER RS 4T- en Castrol POWER RS Racing 4T-varianten krijgen een nieuwe en verbeterde samenstelling. Deze samenstelling is ontwikkeld met innovatieve technologie, ondersteund door meer dan 100 jaar ervaring in motorfietssmering, en is getest met de door Castrol zelf ontwikkelde methodologieën die zijn afgestemd op de nieuwste generatie motorfietshardware. De vernieuwde Castrol POWER RS 4T- en Castrol POWER RS Racing 4T-artikelen staan garant voor betere prestaties, die rechtstreeks samenhangen met de verbeterde technologie en aangepaste productspecificatie.

Om welke producten gaat het?

Tabel RS en RS Racing

Wat zijn de productspecificaties?

De nieuwe Castrol POWER RS Racing 4T en POWER RS 4T voldoen zowel aan de API SN-specificatie als aan JASO MA-2, met uitzondering van de 10W-30-variant, die voldoet aan zowel API-SL als aan de JASO MA-2 specificatie. OliŽn met API-specificaties worden door motorfietsfabrikanten aanbevolen als het juiste beschermingsniveau voor de motor van een motorfiets. De JASO MA-2 specificatie biedt prestatiegaranties voor natte koppeling systemen in combinatie met voldoende bescherming voor zowel de versnellingsbak als de motorcomponenten

Wanneer worden de nieuwe productvarianten leverbaar?

De nieuwe productvarianten zijn sinds maart 2019 beschikbaar. Inmiddels zijn deze producten ook grotendeels op voorraad bij Hoco Parts, en na een korte overbruggingsperiode zullen alleen nog de vernieuwde varianten geleverd worden.

Wilt u meer weten over de vernieuwde Castrol producten? Neem dan contact met ons op.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator