29-04-2019

 
logo Pluggerz

Nieuw in ons assortiment, Pluggerz gehoorprotectie

Het doet ons een groot genoegen u hierbij te informeren dat vanaf heden Hoco Parts distributeur is geworden van Pluggerz gehoorbescherming.

We willen allemaal zo lang mogelijk van geluid genieten. Met Pluggerz kun je genieten van geluid terwijl je voor je oren zorgt. Pluggerz Uni-Fit is een universele gehoorbeschermer met een uniek filter. Dat dempt het geluid tot een veilig niveau, terwijl je toch prima kunt communiceren met je omgeving.

Met de Pluggerz Uni-Fit Road ga je lekker toeren op je motor. Je denkt er niet aan, maar het geluid van de motor en windgeruis kan blijvende schade aan je gehoor veroorzaken. Om je gehoor hiertegen te beschermen zijn Pluggerz Road ontwikkeld.

  • Speciaal filter tegen windgeruis (SNR: 23dB)
  • Meer dan 100 keer te gebruiken
  • Ontwerp met 3 lamellen voor optimale pasvorm en comfort
  • Anti allergisch siliconenmateriaal
  • CE gecertificeerd en getest volgens EN352
  • Met handige bewaarkoker

De Pluggerz Uni-Fit Road is verkrijgbaar als los product en als combinatie met een display. Het display bevat 12 (enkele) Uni-Fit Road producten.

display

De advies verkoopprijs voor de Pluggerz Uni-Fit Road is € 14,95 incl. BTW.

Op HPO kunt u alle producten vinden met bijbehorende afbeeldingen en prijzen. Wilt u meer weten over de Pluggerz producten? Neem dan contact met ons op.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator