24-07-2018

 
logo

Uitbreiding van het Moto-Master Hard Parts programma:

Moto-Master breidt het programma van de Hard Parts lijn verder uit met 3 kwalitatief hoogwaardige kettingen, de Velocity V2, V4 en de V6 serie. De goudkleurige kettingen, die geproduceerd worden in Japan, zijn speciaal ontworpen voor MX- en Enduro gebruik.

De Velocity V2 kenmerkt zich door het lichte gewicht en lage weerstand doordat er geen gebruik gemaakt wordt van O-ringen. Deze ketting is daarom uitermate geschikt voor MX gebruik.

De Velocity V4 is een O-ring ketting en deze gaat tot 2 keer langer mee dan de V2 serie. Deze langere levensduur wordt verkregen door de toepassing van een O-ring die het smeervet in de scharnierpunten vasthoudt.

De Velocity V6 is een ketting met een nog langere levensduur. De speciale X-ring technologie zorgt voor een lagere weerstand en daarom ook voor minder vermogensverlies. De Velocity V6 is de beste keuze voor Enduro gebruik.

Uiteraard zijn voor alle type kettingen ook losse klinkschakels en clips verkrijgbaar.

Kettingen Tabel

De diverse kettingen zijn inmiddels bij ons uit voorraad leverbaar. Kijk voor meer informatie op HPO, ons online bestelsysteem.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator