18-05-2018

 
logo Stelth

Nieuwe SUPERSPROX producten toegevoegd aan het assortiment:

De firma Supersprox heeft een 59 jaar lange geschiedenis van kwaliteit producten. Het is het oudste kettingwielproducerende bedrijf in Europa.

De firma Supersprox heeft 68 wereldtitels en 10 Dakar Rally titels in hun geschiedenis. Tevens zijn ze technische partner voor HRC Honda, Yamaha, KTM, Husqvarna en BMW.

Het Supersprox gamma bestaat uit SCM435 Chrome Molybdeen stalen voorkettingwielen, 7075-T651 CNC gevreesde aluminium kettingwielen en de bekendste uit de Supersprox lijn de STEALTH aluminium-staal combinatie achterkettingwiel.

Stelth 2

STEALTH:

In het aluminium zijn secties gefreesd met uitsparingen (1), tevens is de nikkel gecoate carbon stalen ring ook gefreesd met uiteinden die in de aluminium uitsparingen vallen en worden vergrendeld (2). Dit garandeerd een uitmuntende rotatiesterkte. Daarna worden ze bevestigd met roestvrijstalen klinknagels, die een onbreekbare zijdelingse impactverbinding creŽren voor 100% beveiliging(3). Stealth tandwielen zijn lichter dan staal en gaan 3x langer mee in levensduur dan Aluminium kettingwielen.

De STEALTH kettingwielen zijn leverbaar in de volgende kleuren combinaties: Oranje, Blauw, Rood, Groen, Zilver, Zwart en Goud. Leverbaar vanaf € 54,95 incl BTW.

Stelth 3
 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator