20-09-2016

 
logo omTom Vio

Nieuw in het assortiment: De TomTom VIO

Het nieuwe motorscooternavigatiesysteem van TomTom combineert intelligente functionaliteit met oogstrelend design.

Het ronde apparaat met een handschoenvriendelijk Touch screen dient als verlengstuk van een verbonden smartphone, waarop een slimme TomTom-app als zenuwcentrum dienstdoet.

In combinatie met een Bluetooth®-communicatiesysteem zoals Sena of N-Com kunnen motor en scooterrijders hun TomTom VIO met hun smartphone verbinden voor flitsermeldingen, routebeschrijvingen en telefoongesprekken. Als een gesprek wordt ontvangen, zal het display een foto weergeven van de beller. De bestuurder kan zo het gesprek aannemen via de headset, terwijl de routebeschrijvingen op het display van de TomTom VIO zichtbaar blijven.

Beschikbaarheid en Prijzen:

De TomTom VIO is uit voorraad leverbaar en kost advies verkoop € 169,95 euro (incl. btw). Het apparaat wordt geleverd met een zwarte op-klikbare siliconen beschermcover. Daarnaast zijn er zes alternatieve kleurvarianten van de beschermcover verkrijgbaar.

TomTom Vio
 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator