22-12-2015

 
logo

Rekluse start samenwerking met team Star Racing Yamaha

Koppelingsspecialist Rekluse is voor het seizoen 2016 en 2017 een samenwerking aangegaan met het Star Racing Yamaha Team. Rekluse is daarmee nu de officiële koppelingsleverancier van dit motorcrossteam, dat in de top van het Amerikaanse Supercross-kampioenschap meedraait met rijders als Jeremy Martin, Cooper Webb, Alex Martin, Aaron Scott Plessinger en Mitchell Harrison.

Rekluse is verheugd dat ze dit fabrieksteam kan gaan ondersteunen in het heftige Supercross-kampioenschap. Het Star Yamaha Team rijdt daarin met de gepatenteerde Recluse TorqDrive® technologie, die speciaal is ontwikkeld om hoge vermogens met een perfecte doseerbaarheid en hoge duurzaamheid in optimale tractie om te zetten. Dit koppelingssysteem bestaat uit onderdelen die met hoge precisie uit massief, hoogwaardig aluminium zijn gefreesd en biedt de coureur een aantal specifieke voordelen:

"Bij testen, eerder dit najaar, bleek dat de prestaties op de baan met de TorqDrive koppeling overal verbeterden, vooral bij de start en op de wasbord-secties. Het is duidelijk dat het ontwikkelingsteam van Rekluse, koppelingstechnologie creëert, die de grenzen verlegt van wat mensen denken dat een koppeling in een race kan betekenen. We kijken erg uit naar de samenwerking met Rekluse", aldus Brad Hoffman, de manager van het Star Racing Yamaha Team.

Het TorqDrive® systeem biedt een grotere olie-flow, een hogere koppelcapaciteit, een snellere vermogensoverdracht en een drastisch verlaagde kans op fading. In de veeleisende wereld van de professionele supercross betekent dit dat de coureurs van het team sneller van de startlijn kunnen accelereren en tijdens de gehele race van een fantastische feedback en doseerbaarheid kunnen genieten.

Rekluse koppelingen zijn niet alleen voor fabrieksteams beschikbaar, ze zijn voor alle liefhebbers verkrijgbaar via de beter gesorteerde motorzaken. Meer informatie over Rekluse koppelingen is te vinden op www.hocoparts.nl of www.rekluse.com

afbeelding
 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator