03-03-2015

 

Spidi Superhydro Jacket

Een belangrijke nieuwe aanwinst in de 2015 collectie van Spidi is de Superhydro H2Out. Deze nieuwe jas biedt motorrijders een complete jas voor alle weertypen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, die bovendien voorzien is van het bekende waterdichte Spidi H2Out membraan met een hoog ademend vermogen.

Constructie

De Superhydro is opgebouwd als een zogenaamde Z-liner. Dit betekent dat het H2Out membraan een vaste verbinding heeft met de buitenjas. Hierdoor blijft de jas ook zonder de thermische binnenvoering waterdicht.

Comfort

De Spidi Superhydro is voorzien van een comfortabele 200 grams thermovoering. Dankzij het Spidi Ergofit systeem is de jas ook zonder de voering perfect op het lichaam af te stellen. Dit systeem zorgt ervoor dat de jas over de gehele lengte de contouren van het bovenlichaam volgt, voor een ideale pasvorm met en zonder thermovoering. Dankzij het EST-control laat de jas zich op de hals traploos sluiten naar de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. Verder is de jas voorzien van vier zakken aan de buitenkant en een waterdichte zak aan de binnenkant van de jas. De Superhydro is dankzij een rits in de taille te bevestigen aan de broek.

Maten, kleuren en prijzen

De Spidi Superhydro is verkrijgbaar in de kleuren ‘black’, ‘ice black’ en ‘black/fluor yellow’. De maatvoering loopt van M t/m 4XL en de verkoopadviesprijs is € 289,90 inclusief BTW. Daarnaast is de Superhydro verkrijgbaar in een zogenaamde “Robust” uitvoering in de kleur ‘ice black’ in de maten 5XL en 6XL. Alle Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers, welke u kunt vinden op www.hocoparts.com.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator