18-12-2014

 

Spidi Darknight Jacket: Robuust en veelzijdig

Nieuw in de 2015 collectie van Spidi is de Darknight. De jas combineert een krachtige uitstraling met een comfortabele pasvorm dankzij de toepassing van hoogwaardig stretchmateriaal op de juiste plaatsen. Dé perfecte jas voor op een naked of muscle bike.

Pasvorm als bewijs

Iedereen die wel eens een lederen motorjas aan heeft getrokken kent het dilemma; of strak kopen zodat de jas later goed zit, óf een maatje groter. De Darknight is zo ontworpen dat dit dilemma tot het verleden behoort. De jas is aansluitend gesneden, maar dankzij de verstevigde stretchpanels zit de jas vanaf het allereerste moment als gegoten, zowel met als zonder de uitneembare thermovoering. Hierdoor behoudt de jas zijn pasvorm en blijven de aansluitende looks behouden.

Ruig

De looks van de Darknight lenen zich bij uitstek voor motoren uit het naked of muscle segment. De vormgeving van de jas benadrukt het robuuste karakter van deze motoren. In combinatie met de eerder genoemde pasvorm is het een logische keuze voor de motorrijder die op zoek is naar de juiste verhouding tussen looks en comfort.

Maten, kleuren en prijzen

De Spidi Darknight is verkrijgbaar in volledig zwart, of in een combinatie met fluor en suède accenten. De maatvoering loopt van 46 t/m 58 en de verkoopadviesprijs is € 489,90 inclusief BTW. Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers, welke u kunt vinden op www.hocoparts.com.

Kijk op www.facebook.com/hocopartsnews, ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator