10-11-2014

 

Vernieuwd: Spidi Carbo 1 handschoenen

Met bijna 40 jaar ervaring heeft Spidi een lange historie op het gebied van motorhandschoenen. Sinds de wereldtitel van Kenny Roberts in 1979 is Spidi wereldwijd bekend om zijn handschoenen met een ongekende pasvorm. De nieuwste Carbo 1 is daarvan wederom een uitstekend voorbeeld.

Pasvorm

Een handschoen dient optimale bewegingsvrijheid voor de hand te bieden, maar tegelijk moet er een hoge mate van bescherming aanwezig zijn. De Carbo 1 biedt dit met behulp van carbon knokkelprotectie, een sluiting op de pols en een lang doorlopende schacht. Door strategisch gebruik van neopreen en leder-stretch voelt de Carbo 1 soepel en comfortabel aan. Spidi richt zich met de Carbo 1 op de sportieve rijder.

Kleuren, maten en prijs

De Spidi Carbo 1 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, groen/wit/zwart en rood/wit/zwart. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S – 3XL voor een bedrag van € 149,90 inclusief BTW.

Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers. Kijk hiervoor op www.hocoparts.com.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator