17-09-2014

 

Arai Rebel Mimetic

Rebels tot in het design, dat is de nieuwe Rebel Mimetic die met zijn unieke kleurstelling de robuuste vormen van de Rebel accentueert. De matte afwerking en de Arai logo’s in de kleur van het design maken van de nieuwe Rebel Mimetic misschien wel de opvallendste helm uit de collectie.

Inspiratie

De inspiratie van de Mimetic komt uit verschillende hoeken. Zo is de kleurverdeling gebaseerd op moderne straaljagers, maar is het mimetische blokmotief een knipoog naar de jaren ’80. Dankzij de modernste laktechnieken kent de Arai Rebel Mimetic een matte afwerking.

Maten en prijzen

De Arai Rebel Mimetic is uit voorraad leverbaar in de maten XS – XXL. De adviesverkoopprijs bedraagt    € 659,- inclusief BTW. Voor meer informatie of de dichtstbijzijnde Arai dealer kijkt u op www.arai.nl.

Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator