01-04-2009

Dunlop logo

Sportmax Qualifier II

DUNLOP KRIJGT MEER GRIP OP SUPERSPORT MET DE INNOVATIEVE SPORTMAX QUALIFIER II

Met de nieuwe Qualifier II vertaalt Dunlop zijn racetechnologie naar de weg. De MultiTread (MT) technologie van de Qualifier II is gebaseerd op de ongenaakbare Sportmax D211GP, de professionele raceband die in 2008 maar liefst 63 kampioenstitels won in meer dan 23 landen. De Qualifier II heeft een korte opwarmcyclus, remt buitengewoon stabiel, gedraagt zich prima op nat wegdek en geeft Supersport-rijders een totale feedback.

De hedendaagse Supersport-rijder wil meer
De Supersport-markt stelt hoge eisen. Moderne rijders willen niet alleen een superieure grip, sportieve handling en gevoel,, maar hebben ook praktische behoeften, zoals betrouwbaarheid, een kortere opwarmtijd en een langere levensduur van de banden. De motorrijders hebben een band nodig, die hen in staat stelt om het enorme potentieel van hun sportmachines te benutten – maar ook om veilig thuis te komen, ongeacht het weer en de toestand van de weg. In de ontwikkeling van de Qualifier II is met al deze factoren rekening gehouden.

Het vervolg van een succesverhaal
Dunlops uitgangspunten waren de buitengewone kwaliteiten van de Qualifier. Dunlop heeft de lat nu nog hoger te gelegd. De Qualifier II geeft Supersport-rijders een uitstekende combinatie van grip bij zowel droog als nat weer. Dunlop heeft de technologie van zijn bekroonde RoadSmart, die een geavanceerd profieldesign combineert met het MultiTread-compound (MT) en een unieke karkas constructie, die de prestaties en de duurzaamheid nog verder verbeteren.

Als evolutie van de D207E, de D208 en de Qualifier, voortbouwend op het enorme succes van de RoadSmart, heeft Dunlop de Qualifier II geperfectioneerd voor een continue vertrouwingswekend gevoel met de weg, een nauwkeurige stuurpresisie en een buitengewone grip op nat wegdek.

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator