24-12-2008

hoco parts logo

 


Triumph Street Triple RR

Triumph Street Triple RR

Naakt, puur en toch supersportief. Dat zijn de kenmerken waarmee de Triumph Street Triple de harten van diverse motorliefhebbers heeft gewonnen. Triple-liefhebbers waarderen de combinatie van pure prestaties en hoogwaardige techniek. Voor hen presenteert Hoco Parts daarom de aantrekkelijke Street Triple ‘RR’, die is uitgerust met talloze functionele accessoires van topfabrikanten.

Brembo, Marchesini, Gilles, R&G en Remus. Allemaal merken die werken volgens het aloude Mercedes-motto: ‘das Beste oder gar nichts!’ Stuk voor stuk produceren zij performance accessoires die zich onderscheiden door een hoge mate van functionaliteit en kwaliteit, gekoppeld aan een adembenemend design en de best mogelijke afwerking.

De Triumph Speed Triple R is van zichzelf al een bijzonder fraaie motor. Maar voorzien van de juiste accessoires wordt het helemaal een motor die de aandacht voor zich opeist. Hoco Parts wil met deze ‘RR’-special dan ook graag laten zien wat er met de juiste keuze aan accessoires allemaal mogelijk is. De producten zijn uiteraard niet alleen leverbaar voor de Triumph Street Triple. Ze zijn voor een breed gamma aan motormerken en -modellen verkrijgbaar en kunnen in diverse kleuren maten worden geleverd.

Triumph Street Triple RR    Triumph Street Triple RR

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator