22-12-2008

Brembo logo

Brembo breidt HPK-gamma uit

Het High Performance gamma van Brembo is ontwikkeld voor sportieve rijders, die de remprestaties van hun motor naar een hoger niveau willen tillen. Nu breidt Brembo het HPK programma uit met een drietal bijzondere producten:


15 RCS Radiale rempomp
Supermotards zijn vaak voorzien van een enkele remschijf. Om daar maximaal rendement uit te halen heeft Brembo de HPK 15 RCS radiale rempomp ontwikkeld. Deze rempomp is voorzien van het unieke Ratio Click System, waarmee het scharnierpunt van de remhendel op 18 of op 20 mm kan worden ingesteld. Zo kan de rijder een remkrachtdosering kiezen die aansluit op zijn persoonlijke voorkeur. De remhendel van de 15 RCS is verder voorzien van een scharnier, dat voorkomt dat de hendel bij een schuivertje afbreekt. Daarnaast beschikt de 15 RCS rempomp natuurlijk over de minutieuze afwerking, de hoogwaardige materiaalkeuze en de doordachte details, waar alle Brembo producten om bekend staan. De 15 RCS is ook geschikt voor remsystemen voorzien van dubbele 2 zuiger remklauwen.


Remschijf voor Supermotards

Voor Supermotards als de KTM SX450/550, de Honda CRF450, de Suzuki RM-Z of de Aprilia RXV450/550 ontwikkelde Brembo een speciale HPK remschijf. Deze bijzonder fraai afgewerkte remschijf heeft een diameter van 320mm en een schijfdikte van 5,5 mm, zodat hij uitmuntend functioneert. Met zijn goudkleurig geanodiseerde hart en zijn zwevend gelagerde, geperforeerde rotor van RVS combineert deze HPK remschijf een prachtig uiterlijk met uitmuntende prestaties, zeker als de schijf wordt bekrachtigd via de 15 RCS rempomp.


RCS Remote Adjuster
De RCS Remote Adjuster is speciaal ontwikkeld voor de 15 en 19 RCS radiale "Ratio Click" rempompen uit het Brembo High Performance Gamma. Met de afstelkabel van deze Remote Adjuster kan het afstelpunt van de remhendel via een "Click by Wire" systeem naar een goed bereikbare positie op de linker stuurhelft worden verlegd. Zo kan de remhendel ook tijdens het rijden snel en exact worden bijgesteld, zonder het gas dicht te draaien! De kabel is voorzien van een geanodiseerde afstelknop en een prachtig afgewerkte montagebeugel.


Nederland

Een 15 RCS radiale rempomp kost € 332,- een HPK SM Remschijf € 342,75 en een RCS remote adjuster € 225,- inclusief 19% BTW.


België
Een 15 RCS radiale rempomp kost € 337,50 - een HPK SM Remschijf € 348,50 en een RCS remote adjuster € 228,75 inclusief 21% BTW.


De Brembo HPK producten zijn leverbaar via de beter gesorteerde motordealers.

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator