19-12-2008

Remus logo

Remus voor de Harley-Davidson XR1200

Nieuwe uitlaten voor de Harley-Davidson XR1200. Voor elke uitvoering een eigen toepassing! Remus heeft diverse uitlaten voor de Harley-Davidson XR1200 ontwikkeld.

Voor deze snelle Sportster van Harley-Davidson heeft Remus nu een PowerCone uitlaat in huis. Deze conisch gevormde uitlaat geeft een lekkere diepe sound, een gewichtsbesparing tot 65% en een verbetering van de vermogensafgifte. De demper is ECE goedgekeurd - mits de uitneembare dB-killer gemonteerd is - en kan naar keuze met of zonder katalysator worden geleverd. De PowerCone is verkrijgbaar als compleet systeem met een in geborsteld of gepolijst RVS uitgevoerde bochtenset. De demper zelf is verkrijgbaar in RVS, RVS/zwart, volledig zwart of in titanium uitvoering. Verder is er ook een dubbele "slash cut" slip-on set beschikbaar. Ook deze draagt het ECE-keurmerk en is leverbaar in RVS of RVS/zwart. 

Voor Nederland
Een compleet PowerCone systeem voor een XR1200 kost (v.a.)
€ 954,50 - een set Slash-Cut slip-ons kost € 835,50 inclusief 19% BTW.

Voor België
Een compleet PowerCone systeem voor een XR1200 kost (v.a.)
€ 970,50 - een set Slash-Cut slip-ons kost € 849,50 inclusief 21% BTW.

Remus-uitlaten zijn verkrijgbaar, voor diverse Harley-Davidson modellen, bij de beter gesorteerde motorfietsdealers.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator