19-12-2008

Heidenau K60 Snowtex:

NU OOK WINTERBANDEN VOOR GROTE ALLROADS  

Heidenau heeft haar assortiment winterbanden uitgebreid. Nu kunnen niet alleen rijders van lichte allroads, maar ook rijders van zwaardere dual purpose motoren en grote reis-enduro's, 's winters profiteren van de voordelen van de Heidenau K60 Snowtex.

Twee jaar geleden introduceerde Heidenau voor het eerst een echte winterband voor motorfietsen. Door de combinatie van het grove blokprofiel en een rubbersamenstelling met extra silica leveren K60 Snowtex banden ook goede grip bij lage temperaturen en bieden ze bij koud en nat weer een beduidend kortere remweg dan ‘normale' banden. Vanwege het succes van de K60 Snowtex winterbanden heeft Heidenau het assortiment voor de komende winter uitgebreid met speciale maatvoeringen voor zware allroads, zoals de BMW GS en de Suzuki V-Strom.

T-Codering
De K60 Snowtex M&S banden zijn voorzien van een T-codering. Bij het monteren van winterbanden kan worden afgeweken van de door de motorfabrikant opgegeven snelheidscodering. Voorwaarde is dat er niet harder gereden wordt met deze banden dan 190 km/h (= T-codering).

Voor Nederland
De prijs voor een set Heidenau K60 Snowtex is vanaf € 251,- inclusief
19% BTW.

Voor België
De prijs voor een set Heidenau K60 Snowtex is vanaf € 255,50 inclusief
21% BTW.

Heidenau banden zijn verkrijgbaar bij de beter gesorteerde dealers.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator