09-10-2008

DUNLOP logo

Dunlop introduceert Geomax MX11 motorcrossband SNELLE ZANDHAPPER!

Meer tractie, een perfecte stabiliteit en een langere levensduur. Dat biedt de Dunlop Geomax MX11, die specifiek is ontwikkeld voor zanderige motorcrosspistes!

Door een speciale blokopstelling biedt deze band uitstekende tractie op rulle ondergronden. De langwerpige blokken van de Dunlop Geomax staan in een boogvormige opstelling, die als schoep fungeert. Daardoor kan de band zich goed afzetten, terwijl het zelfreinigende effect door deze opstelling eveneens wordt versterkt. De smalle kanaaltjes tussen de blokken geven een exacte zijdelingse sturing, terwijl de contourgroeven in het loopvlak zelf voor een goed afgestemde flexibiliteit zorgen.

Opvallend is ook de gevarieerde vorm van de blokken zelf. Deze zijn slank, zodat ze beter in de ondergrond doordringen. De schouderblokken hebben bovendien een boogvormige contour, die de stabiliteit tijdens het remmen optimaliseert. De speciale kruisvorm van de middelste blokken biedt een grotere blokstijfheid en zorgt daarmee voor een betere geleiding en een langere levensduur, ook op hardere ondergronden.

Door de intelligente blokprofielen biedt de Geomax MX11 meer tractie en een perfecte stabiliteit op zandbanen, ook wanneer er aan het einde van een race veel geulen in het parcours zijn gereden. De Geomax MX11 is een pure offroad band en heeft geen homologatie voor de openbare weg.

Eigenschappen Dunlop Geomax MX11:

  • Uitstekende tractie in zand door boogvormige blokopstelling
  • Goede penetratie in ondergrond door smalle blokken
  • Betere remstabiliteit door gebogen schouderblokken
  • Exacte zijdelingse sturing
  • Lange levensduur door kruisvormige middenblokken

Leverbaar
De band is leverbaar in de maat 110/90-19 MC 62M MX11 TT voor de adviesverkoopprijs van € 116,75 (bruto inclusief 19% BTW.)

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator