28-05-2008

tecmate logo

 Optimate 4

Optimate 4

NIEUW: OPTIMATE 4

De fabrikant van 's wereld bekendste en meest betrouwbare acculader heeft de opvolger van de huidige generatie OptiMates aangekondigd. Feedback verkregen van meer dan 1 miljoen OptiMate gebruikers en gebruik van "state of the art" technieken zijn het uitgangspunt van deze volledig vernieuwde en krachtigere OptiMATE4. De centrale microprocessor zorgt voor een optimaal herstel, opladen, testen en onderhouden van alle lood-zuur accu's waaronder AGM, MF en GEL accu's. Het overzichtelijk display met meerdere LED's in de modern vormgegeven weerbestendige behuizing zorgen ervoor dat de juiste informatie duidelijk is af te lezen.

De kenmerken van de OptiMATE4 zijn zo indrukwekkend dat deze, zoals ook zijn voorganger, de aankomende jaren toonaangevend zal zijn in de acculader markt.

De OptiMATE4  is geschikt voor alle 12 Volt lood-zuur accu's waaronder AGM, MF en GEL van 2 tot 50 Ah. De OptiMATE4  is standaard voorzien van muurbevestiging en aansluitkabels en verkrijgbaar bij de beter gesorteerde motorfietsdealer en zal € 62,95 gaan kosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoco Parts, tel. +31 342 412 290 of surf naar http://www.hocoparts.com/

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator