25-04-2008

MotorCycle Council

1e Dag van de motor in België


MotorCycle Council - de adviserende organisatie die de gemotoriseerde tweewielers in België vertegenwoordigt - organiseert de allereerste dag van de motor op zondag 25 mei 2008.

Enkele aandachtspunten van de MotorCycle Council, of kortweg MCC, zijn onder meer mobiliteit, meer veiligheid voor motorrijders, maar evengoed het motorrijden als vrijetijdsbesteding. Daarbij wil de MCC het gebruik van motoren sociaal aanvaardbaarder maken. Haar ledenfederaties - een tiental - zijn actief in diverse domeinen van het motorrijden; van motorrijscholen tot de sportsector en de industrie.

Wat is er zoal te beleven op de Dag van de Motor? Het programma is bijzonder uitgebreid en speelt zich af op diverse locaties, verspreid door België. Alles wat te maken heeft met informatie over motoren, rijvaardigheid, testritten, toerritten, tentoonstellingen van oldtimer motoren en nog veel meer; het is maar een kleine greep uit het uitgebreide programma.

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator