15-04-2008

DUNLOP logo

Dunlop Geomax

Dunlop Geomax: Uitblinker op diverse gronden

Dunlop heeft een nieuwe enduro band in het programma: de Geomax. Deze band is speciaal ontwikkeld voor maximale prestaties op verschillende ondergronden.

De Geomax is voorzien van een verbeterde rubbersamenstelling die uitstekende grip en een lange levensduur biedt. Het nieuwe profiel staat daarbij garant voor verbeterde remprestaties en meer stabiliteit in het terrein.

Omkeerbaar
De unieke, boogvormige opstelling van de profielblokken werkt goed in harde off-road omstandigheden. De achterband kan in zeer modderige of zanderige omstandigheden ook andersom worden gemonteerd. De boogvorm van de nokken werkt dan als schoep, die extra tractie in modder en mul zand genereert. Het soepele karkas garandeert een uitmuntende feedback en een hoog comfortniveau.  

De Dunlop Geomax enduro band is door de FIM (int. Motorsportbond) goedgekeurd voor wedstrijdgebruik en is per direct uit voorraad leverbaar in de maten 90/90 -21, 120/90 -18 en 140/80 -18. Prijzen vanaf € 94,- incl. BTW.

Dunlop banden zijn verkrijgbaar bij de beter gesorteerde dealers.

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator