15-04-2008

Brembo logo

Brembo HPK rear caliper

Brembo Rear Caliper 

Brembo HPK Rear Caliper:

Meer remkracht, een betere doseerbaarheid en een prachtige hightech uitstraling. Dat zijn de sterke punten van Brembo's nieuwe High Performance CNC Rear Caliper kit.   

Met de nieuwe CNC gefreesde Rear Caliper kunnen sportieve rijders ook op het achterwiel profiteren van perfecte remprestaties. Evenals de andere HPK producten is de Rear Caliper ontwikkeld op basis van de racetechnologie, die Brembo o.a. in het WK Superbike en de MotoGP toepast. De constructie, hoogwaardige materialen en zeer fijne bewerkingstolerantie garanderen een zeer nauwkeurige werking. In combinatie met de grote stijfheid van de klauw leidt dit tot een felle, goed doseerbare remkracht. Gesinterde remblokken zorgen daarbij voor een uitstekende warmteafvoer.

Met de Rear Caliper heeft Brembo een compleet HPK-programma, waarmee u uw remmen op het hoogste niveau kunt brengen. De  Rear Caliper kit is leverbaar vanaf mei en is voorzien van een steun voor "hangende" montage. De Rear Caliper is te gebruiken in combinatie met de originele rempomp en remschijf.

Voor Nederland
De Brembo HPK Rear Caliper kit kost € 713,- inclusief 19% BTW.

Voor België
De Brembo HPK Rear Caliper kit kost € 725,- inclusief 21% BTW.

Brembo HPK-producten zijn verkrijgbaar bij de Technical Centers en de beter gesorteerde dealers.

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator