09-04-2008

R&G logo

Aero crash protector

Fork protector

R&G Racing Products: Damage Control


R&G Racing ontwerpt en produceert een groeiende range van motorfiets accessoires. Naast een volledig programma protectie-middelen zoals crash protectors en Chain Guards levert R&G ook de bekende ‘Tail Tidy' kentekenplaathouders.

Sinds 2 april is Hoco Parts de nieuwe importeur voor de Nederlandse markt.

Wie de grenzen van zijn motor opzoekt, loopt ook het risico dat hij ze vindt en ze overschrijdt. En daarbij ontdekt hij vaak dat een onschuldig schuivertje veel schade op kan leveren. Met de juiste protectoren kan dat echter vaak beperkt of zelfs voorkomen worden. 

Uniek is dat de protectoren van R&G Racing Products specifiek voor elke motor worden ontworpen, zodat ze ook daadwerkelijk de optimale protectie bieden. Inmiddels heeft R&G voor bijna elke motor een passende range protectoren. Niet alleen voor Supersports, maar ook voor ‘gewone' straatmotoren en All-Roads.

Het assortiment bestaat uit o.a:  Protectie voor de voorvork, achterbrug, stuurhelften, stuuraanslag, uitlaat, radiator, tandwiel en second skin bescherm folies.
 

Daarnaast heeft R&G ook een breed assortiment accessoires en toebehoren, waaronder de Tail Tidy nummerplaathouders, mini richtingaanwijzers en meer. Kijk voor een volledig overzicht ook op www.rg-racing.com

Swingarm protector     Toe gaurd protector        Tail tidy

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator