21-12-2007

Gilles logo Gilles X-Treme lever

 

Gilles X-treme lever

 

Gilles X-Treme Lever

Wie van de mooie dingen in het leven houdt, zal de producten van Gilles Tooling zeker waarderen. Gilles combineert praktische constructies met oogverblindende designs en een extreme aandacht voor details. Zo ook de "X-Treme Lever", waarbij rem- en koppelingshendels tot "objet d'art" zijn verheven.

Instelbare rem- en koppelingshendels zijn tegenwoordig bijna gemeengoed, zeker op de duurdere supersportmotoren. Maar er is een nieuwe trend. In de racerij worden deze hendels vaak ook van een scharnierende hevel voorzien, zodat ze bij een valpartij niet breken, maar wegdraaien. Voor een coureur kan dit het verschil maken tussen uitvallen en punten scoren!

Geïntegreerd systeem
Gilles Tooling heeft nieuwe hendels ontworpen, waarbij beide systemen op een ingenieuze en bijzonder fraaie manier zijn geïntegreerd. De steller van dit in fraai geanodiseerd aluminium uitgevoerde remhendel is in het scharnierpunt van de klaphevel ondergebracht, waardoor het hendel een strak en clean uiterlijk krijgt. De hightech uitstraling van dit bijzonder mooi gefreesde onderdeel wordt nog verder versterkt doordat de beugel, die naar de rem- of koppelingscilinder loopt, als open constructie is uitgevoerd.

Drie uitvoeringen
De Gilles X-Treme Lever is in drie uitvoeringen leverbaar: Er is een korte "tweevinger" hendel, een hendel van normaal formaat en er is een speciale "ergonomic" versie, waarbij de hendel de contour van een knijpende hand volgt. Elk model is in goud, zilver of zwart verkrijgbaar.

Prijs
De prijs voor de Gilles X-Treme Lever is vanaf € 139,- incl. 19% BTW.

Gilles producten zijn verkrijgbaar bij de beter gesorteerde motordealers.

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator