16-08-2007
Print Kroonplaat protector

Print Kroonplaat protector

Print Kroonplaat protector 

Klik op de foto voor een vergroting

PRINT Kroonplaat protectors:
De fraaiste protectie

Nieuw in het assortiment van Hoco Parts zijn de kroonplaat protectoren van Print. Deze zeer mooi gefabriceerde protectoren geven de motor een fraaie hightech uitstraling en beschermen de kroonplaat tegen beschadigingen.

Bij veel motoren is het contactslot in de bovenste kroonplaat gemonteerd, waardoor de sleutelbos of de sleutelhanger tijdens het rijden over de kroonplaat rammelt. Dat levert veelal nare krassen en slijtplekken op, wat het uiterlijk van je motor niet ten goede komt.

Met de ‘Steering Gear Series' kroonplaat protectoren van Print kun je dit soort krassen voorkomen, terwijl je reeds bestaande beschadigingen met deze protectoren aan het zicht kunt onttrekken. Naast de functionele eigenschappen zien deze protectoren er ook nog eens sportief uit. Deze hebben een fraaie carbon-look én zijn uitgevoerd met een mooi merk- en/of typelogo. Door deze finishing touch krijgt een motor met Print Steering Gear Series kroonplaat protectoren een echte hightech uitstraling!

Naast deze protectoren heeft Print ook een uitgebreide range aan; Tankpads, velgsierbiezen, zijprotectoren, tankdoppads, nummerplaathouders en nummerpanelen. Klik hier voor een overzicht

Voor Nederland
Een kroonplaat protector kost € 29,- inclusief 19% BTW.

Voor België
Een kroonplaat protector kost € 29,50 inclusief 21% BTW.

Print Steering Gear Series kroonplaat protectoren zijn leverbaar voor de meeste sportieve motoren en zijn verkrijgbaar bij de beter gesorteerde motorfietsdealers.

 

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator