13-08-2007


EXP-10W-30

Minder verbruik, Perfecte bescherming

Motorfabrikanten zullen op korte termijn dunnere motoroliën gaan voorschrijven als volgende stap op weg naar schonere motoren. Dunnere motoroliën zorgen voor een verlaging van de interne wrijvingsverliezen met resultaat een verlaging van het  brandstofverbruik en uitstoot.

Om ook deze motoren een perfecte bescherming te kunnen bieden brengt Bel-Ray daarom nu een 10W-30 variant van haar hoogwaardige Semi-Synthetische EXP motorfietsolie op de markt.

Bel-Ray EXP Semi-Synthetic 10W-30 is een Semi-Synthetische motorolie die perfect geschikt is voor moderne motorfietsmotoren met een hoog specifiek vermogen. Dankzij de unieke mix van hoogwaardige minerale basisoliën, synthetische PAO's en synthetische esters beschikt deze olie over een uitmuntende smeerfilmsterkte.

Het uitgekiende additievenpakket van de EXP 10W-30 kwaliteitsolie zorgt dat de motor schoon blijft en dat natte platenkoppelingen optimaal functioneren: De olie voldoet tevens aan de strenge JASO MA2-normen, die hogere wrijvingswaarden voor natte koppelingen voorschrijven. Bel-Ray EXP Semi-Synthetic 10W-30 is 100% veilig voor katalysatoren en biedt een hoge weerstand tegen viscositeitsverlies. Wat resulteert in het voordeel dat deze olie ook perfect functioneert in motoren met een geïntegreerde transmissie.

Semi-Synthestische 10W-30 olie zal in de toekomst door diverse fabrikanten worden voorgeschreven.

Voor Nederland
Een liter EXP 10W-30 kost € 12,55 incl. 19% BTW.

Voor België
Een liter EXP 10W-30 kost € 12,80 incl. 21% BTW.

Bel-Ray EXP 10W-30 is verkrijgbaar via de beter gesorteerde motordealers.

 

Prijswijzigingen en of drukfouten voorbehouden. Prijzen gelden op het moment van publicatie. Informeer naar de actuele prijzen via uw eigen dealer
of ons contactformulier.
Hoco Parts Facebook

..en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 

Dealers zoeken

Gilles Tooling dealer locator